ADRIAN ȚÎRLEA

Antrenor TAD Fitness Club & Manager

Numele meu este Adrian și sunt managerul TAD Fitness Club. De 5 ani activez în domeniul fitnessului, timp în care obiectivul principal a fost acela de a oferi soluții eficiente clienților cu necesități complexe, respectiv dureri articulare, deficiențe posturale, restricții de mobilitate care necesită o atenție sporită la detalii.

Am decis să deschid acest club de fitness din pasiune pentru arta sportului, din nevoia de profesionalism și de servicii de o calitate superioară. În echipa TAD, calificarea și profesionalismul nu sunt opționale, ci esențiale.

Am urmat Facultatea de Educație Fizică și Sport din Craiova, după care, am absolvit Facultatea de Kinetoterapie, din dorința de a înțelege cât mai bine nevoile corpului uman, motricitatea și biologia acestuia.

Calitățile în materie de fitness le-am dobândit în timpul studiilor universitare, participând la diverse cursuri private și competiții sportive. De asemenea, învățarea individuală a avut un rol important în dezvoltarea abilităților și cunoștințelor sportive.

Am început să merg la sala de fitness de la vârsta de 16 ani. Acest lucru m-a ajutat să mă dezvolt atât din punct de vedere al disciplinei, cât și estetic.

Cunoștinele pe care le-am acumulat de-a lungul anilor m-au ajutat să înțeleg ce sunt defectele posturale, de ce sunt cauzate, cum pot fi prevenite și cum se pot remedia. Datorită acestor cunoștințe am reușit să remediez problema posturii mele, însă am decis să implementez în antrenamentele pe care le ofeream sfaturi, exerciții posturale care i-au ajutat pe clienții mei să înțeleagă importanța corectitudinii în materie de execuție a exercițiilor fizice.

Profile Social Media

Sala fitness Craiova
antrenor personal sala fitness Craiova

Ileana Barbu

Antrenor fitness și nutriție

Cu o abordare personalizată și orientată către rezultate, Ile creează planuri de antrenament eficiente și sustenabile, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui client. În plus, prin consiliere nutrițională detaliată, Ile oferă suport în obținerea unei alimentații sănătoase și echilibrate, contribuind la maximizarea performanței și atingerii obiectivelor de fitness.

Cu Ile în echipa noastră, clienții noștri beneficiază de o experiență completă și personalizată în cadrul programelor noastre de fitness și nutriție. Alătură-te echipei noastre și începe călătoria către o viață mai sănătoasă și mai fericită alături de Ileana Barbu!

Mircea Oțet

Antrenor TAD Fitness Club

Bună! Sunt Mircea Otet și îmi place să creez punți între pasiunea pentru sport și un stil de viață sănătos. Cu o poveste începută în Craiova în 1981 și studii superioare la Facultatea de Educație Fizică și Sport Bábeș Bolyai din Cluj Napoca, am avut șansa să trăiesc o viață dedicată sportului.

Am trăit fotbalul timp de 12 ani la Craiova și am evoluat de la teren la rolul de Antrenor Secund pentru echipa a doua, și apoi Antrenor la juniorii republicani. Cu licența UEFA „B”, carnet de Antrenor Categoria 3a, precum și instruiri în inot și fitness, am adunat o paletă largă de cunoștințe și abilități.

În spatele fiecărui sportiv sau al fiecărui entuziast al unui stil de viață sănătos, stă o poveste unică. Eu sunt aici pentru a aduce în prim-plan această poveste, găsind soluții personalizate pentru fiecare nevoie. Ca preparator fizic complex, am toate instrumentele necesare pentru a lucra cu copiii, sportivii de performanță de orice vârstă sau cu oricine dorește să-și îmbunătățească stilul de viață.

Fie că vrei să-ți îmbunătățești performanțele sportive, să-ți ajuți copilul să descopere bucuria mișcării sau pur și simplu să-ți construiești un stil de viață mai activ și sănătos, eu sunt aici pentru a te ghida, sub stricta atenție a unui profesionist. Hai să construim împreună această poveste a sănătății și performanței!

Alex Micu

Antrenor TAD Fitness Club