ABONAMENTE NUTRIȚIE

Abonamentele nutriționale încep cu o întâlnire care are ca scop cunoașterea stilului de viață, preferințe alimentare, obiectivele clientului, intoleranțe alimentare ale acestuia și măsuratori corporale, atât în centimetri, cât și pe aparate profesionale.
După această întâlnire, clientul își notează într-un jurnal alimentar, timp de o săptămână, toate alimentele consumate...

Pe baza jurnalului alimentar se construiește prima săptămână din planul nutrițional personalizat, cea de-a doua săptămână bazându-se pe acest plan. Urmează o analiză a primelor două săptămâni, atât cantitativ (caloric) cât și calitativ (din punct de vedere nutrițional), scopul fiind echilibrarea macronutrienților: proteine, carbohidrați și grăsimi. Se urmărește tranziția treptată de la stilul de viață anterior la un stil de viață sănătos și echilibrat pe termen lung, acest lucru necesitând timp pentru acomodarea clientului cu achiziționarea produselor necesare, timp alocat pentru gătit/mese în oraș, etc. În următoarele două săptămâni se va întocmi un nou plan nutrițional, diferit și diversificat, având în vedere alimentele preferate/consumate de către client.

Opțiuni abonamente nutriție

Pachet Nutrițional Standard

Plan nutrițional fără pachet fitness/terapie
lei 500
  • Evaluare posturală gratuită
  • 2 meniuri nutriţionale diferite
  • Valabilitate: 30 de zile


Pachet Nutrițional Pro

Preț pentru plan nutrițional dacă este achiziționat și unul din pachetele pentru fitness/terapie
lei 450
  • Evaluare posturală gratuită
  • Personal trainer sau kinetoterapie,
    în funcţie de cel de-al doilea pachet ales
  • 2 meniuri nutriţionale diferite
  • Valabilitate: 30 de zile

Dacă se achită planul nutrițional pe 3 luni prețul este redus la 400 de lei / lună.

Ileana Barbu este expertul nostru in nutriție

Bucură-te de o viață mai sănătoasă și echilibrată cu abonamentele noastre de nutriție, create special pentru nevoile tale individuale și gestionate de expertul nostru în nutriție, Ileana Barbu.

Fie că îți dorești să slăbești, să îți îmbunătățești performanța sportivă sau să îți menții o stare generală de sănătate optimă, abonamentele noastre de nutriție te vor ghida către obiectivele tale. Cu o abordare personalizată și adaptată nevoilor tale specifice, Ile va crea un plan nutrițional echilibrat și sustenabil, bazat pe preferințele tale alimentare, stilul de viață și obiectivele individuale.

Beneficiază de consultanță nutrițională profesională, ghidare constantă și suport pentru a te menține pe drumul către un stil de viață sănătos și fericit. Alătură-te acum și începe călătoria ta către o alimentație sănătoasă și echilibrată alături de Ileana Barbu și echipa noastră!

Abonamente nutriție personalizate

Nutriția adecvată joacă un rol crucial în atingerea obiectivelor de fitness. Un plan de alimentație bine structurat poate susține pierderea în greutate, creșterea masei musculare sau îmbunătățirea performanțelor athletice.

Abonamentele de nutriție pentru fitness oferă acces la informații și sfaturi specializate privind alimentația sănătoasă și echilibrată. Acestea pot ajuta la înțelegerea rolului diferitelor nutrienți și la dezvoltarea de obiceiuri alimentare sănătoase pe termen lung.

Un abonament de nutriție poate fi adaptat nevoilor individuale, ținând cont de preferințele alimentare, obiectivele personale de fitness, intoleranțele alimentare sau alte restricții.

În ansamblu, un abonament de nutriție pentru fitness poate juca un rol esențial în optimizarea performanței fizice, îmbunătățirea sănătății generale și obținerea rezultatelor dorite în cadrul programului de fitness.

abonamente nutritie

Cum te putem ajuta?

TAD Fitness Club Craiova vine în întâmpinarea membrilor săi cu un serviciu inovator și esențial pentru atingerea obiectivelor de fitness și sănătate: abonamente nutriție personalizată. În parteneriat cu nutriționiști specializați și experți în fitness, TAD Fitness Club oferă o gamă variată de abonamente care includ consultanță nutrițională, planuri de alimentație personalizate și monitorizare a progresului.

Prin intermediul acestor abonamente, membrii clubului beneficiază de:

– Evaluare personalizată:
Înainte de a începe programul de nutriție, fiecare membru este supus unei evaluări individuale. Aceasta include analiza obiectivelor personale, preferințele alimentare, stilul de viață și orice restricții alimentare sau nevoi speciale.

– Planuri de alimentație personalizate: Pe baza evaluării, nutriționiștii elaborază planuri de alimentație personalizate, adaptate nevoilor și obiectivelor fiecărui membru. Aceste planuri sunt concepute pentru a asigura o alimentație echilibrată, care să susțină eforturile de antrenament și să promoveze sănătatea generală.

– Sfaturi și ghidare constantă: Membrii beneficiază de acces la nutriționiști specializați, care oferă sfaturi și ghidare constantă pe parcursul programului. Aceasta include ajustarea planului de alimentație în funcție de progresul individual și soluționarea oricăror întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea membrii.

– Monitorizare a progresului: Progresul înregistrat în cadrul programului de nutriție este monitorizat și înregistrat, oferindu-se astfel membrilor un sentiment de responsabilitate și motivare suplimentară pentru a-și atinge obiectivele.

– Integrare cu antrenamentele: Abonamentele de nutriție sunt integrate perfect în programul de antrenament al membrilor TAD Fitness Club, asigurându-se astfel că alimentația și exercițiile fizice sunt în armonie pentru a maximiza rezultatele.

Prin oferirea de abonamente nutriție personalizate, TAD Fitness Club Craiova demonstrează angajamentul său față de sănătatea și bunăstarea membrilor săi, oferindu-le resursele și suportul necesare pentru a-și atinge obiectivele de fitness și a duce un stil de viață sănătos.

Nu omite să vizitiezi și conturile noastre de Facebook și Instagram pentru a ne cunoaște mai bine și a avea acces la conținut exclusiv.